Πρέπει να παίξει μπάλα

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Κέρκυρα χάρη στο γκολ του Λέτο στο 83’ αλλά για άλλη μια φόρα δεν έκανε καλή εμφάνιση. Για άλλο ένα παιχνίδι οι παίχτες του τριφυλλιού έπαιζαν «σαν να μην είχαν όρεξη». Ο Ουζουνίδης ήρθε στην ομάδα να αλλάξει τα κακώς κείμενα αλλά δεν είναι τόσο απλό.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει κάποιες μεταγραφές ,αλλά από την πλευρά την διοίκησης ακούγεται πώς θέλει να μειώσει το μπάτζετ. Χρειάζονται  όμως μεταγραφές για να κερδίσουν οι πράσινοι ομάδες σαν την Κέρκυρα και τον Πλατανιά; 

Οι παίχτες του τριφυλλιού πρέπει να καταλάβουν ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει από μήνα Ιανουάριο και πρέπει να τα δώσουν όλα ώστε να αλλάξουν την εικόνα και να ξαναφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο. Για να αλλάξει βέβαια η ψυχολογία το βασικό είναι η ομάδα να κερδίζει. Με τις νίκες θα κερδίζει χρόνο και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει χαθεί, αλλά είναι υποχρέωση των παιχτών να εξασφαλίσουν τουλάχιστον την δεύτερη θέση αλλά και να διεκδικήσουν το Κύπελλο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει κάποιες σωστές κινήσεις, τουλάχιστον με μια ποδοσφαιρική λογική,  με την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο  και του Νίκου Λυμπερόπουλου ως τεχνικού διευθυντή και τη μεταγραφή ενός Έλληνα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή όπως ο Κουρμπέλης. Ο κόσμος μπορεί να δυσκολεύεται να στηρίξει την προσπάθεια μόνο με αυτά που ακούει, για αυτό πρέπει να δει και πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές.