Δημοσιεύθηκε : 05 Ιανουάριος 2017

Τεράστια νίκη, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι η άμυνα

Μια νίκη αρκετά σημαντική, αφού αυτή ήρθε στα τελευταία λεπτά, ειδικά όπως εξελίχθηκε το ματς. Δεν είναι η λύση όμως να εξελίσσονται όλα τα παιχνίδια έτσι.

Περισσότερα...

Δημοσιεύθηκε : 30 Δεκέμβριος 2016

Μια ομάδα που άξιζε να βρίσκεται μαζί στο ΣΕΦ

Το άθλημα με την «σπυριάρα» μας έχει μεγαλώσει και θα συνεχίσει να μας μεγαλώνει. Διαθέτει μια άγρια ομορφιά και μέσα σε μια στιγμή μπορεί να γεννήσει συναισθήματα.

Περισσότερα...

Δημοσιεύθηκε : 24 Δεκέμβριος 2016

Ας δώσουμε στα Χριστούγεννα λίγο νόημα

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι για πολλούς ανθρώπους συνώνυμη με την ξεκούραση, τη διασκέδαση, την ψυχική εγγύτητα και τη χαρά. Σημαίνει βόλτες στις στολισμένες πλατείες, εξορμήσεις στα μαγαζιά, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ιδιαίτερες μαγειρικές.

Περισσότερα...
Δημοσιεύθηκε : 13 Δεκέμβριος 2016

Τζέιμς Γκίστ-Ντάνιελ Χάκετ, δύο απώλειες που πονάνε

Οι τραυματισμοί στο μπάσκετ και ειδικά όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι βούτυρο στο ψωμί των παιχτών. Γι' αυτό όλες οι ομάδες προσλαμβάνουν τους ικανότερους γιατρούς και φυσικοθεραπευτές, ώστε να προλαβαίνουν τυχόν απώλειες για τις ομάδες τους.

Περισσότερα...
Δημοσιεύθηκε : 29 Νοέμβριος 2016

Κοίτα ρε φίλε τι μπορεί να σου ξημερώσει...

Με αφορμή το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα της βραζιλιάνικης Σαπεκοένσε πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε το ότι η ζωή σε σχέση με το θάνατο, κρίνεται από μια πολύ λεπτή κλωστή.

Περισσότερα...

Δημοσιεύθηκε : 16 Δεκέμβριος 2016

Γεμίσαμε πιτσιρίκια,(και δη Ελληνόπουλα) αυτό δε θέλαμε;

Αγώνες όπως αυτός που έδωσε ο Ολυμπιακός στη Σπάρτη, στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, δίνουν την ευκαιρία στους προπονητές να δοκιμάζουν σχήματα, συστήματα και νέα πρόσωπα, κάποιες φορές από τις ακαδημίες των συλλόγων.

Περισσότερα...
Δημοσιεύθηκε : 13 Δεκέμβριος 2016

«Ένα βήμα ανάπτυξης για τον Ολυμπιακό»

Ξεκινώντας με μια φράση της κ. Χριστίνας Τσιλιγκίρη θα κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν, με σκοπό να μάθουμε καλύτερα την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς και το ότι πάει να γίνει ένα απ' τα τμήματα του συλλόγου, που διεκδικεί ευρωπαϊκό τίτλο με αξιώσεις, πλήν της «ερυθρόλευκης» κυριαρχίας εντός των συνόρων.

Περισσότερα...
Δημοσιεύθηκε : 25 Νοέμβριος 2016

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Η ομάδα των πειραιωτών με τη χτεσινή ισοπαλία «κλείδωσε» την πρόκριση στους «32» για το θεσμό του Europa League. Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και τελικό σκορ 1-1 με την ελβετική ομάδα Young Boys, χρειαζόταν 1 πόντο και τελικά τον πήρε μετά το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού.

Περισσότερα...